DagensFINA BEN VA? Eh, nej. Byxorna är från H&M, som jag fick hem idag. Blev inte alls glad. Köpte minsta storleken i hopp om att det inte skulle vara fööör stort(hade redan prövat denna storlek när jag och mamsen var inne på H&M för inte så länge sedan, och då var det för stort). Hade gett mig fan på att jag kanske skulle kunna ha dem ändå.

Men, blev bara ledsen när jag tittade mig själv i spegeln. Verkligen NOLL former. N O L L. Är som en sticka! Från topp till tå.

Åh, är inte ens kul längre.
Har börjat äta mycket bättre nu, och konstigt nog går jag fan ner ändå. Självklart!

Är väl amningen som påverkar, för det gör det ju. Man går ner i vikt, för lillgubben tar ju vad han behöver. Och konstigt nog har jag mjölk så det räcker till alla, haha. Nae men. Ja, ni förstår.Aja. Idag blev det MVC. SKÖÖNT att ha tagit ut spiralen!! Istället blev det minipiller, tills jag har slutat amma då det får bli p-ring.

Plutten har knappt sovit någonting idag, så han har varit jätteövertrött, men varit jätteglad för det! Nu, somnade han dock fortare än kvickt, och vi hoppas på att han inte vaknar om någon timme bara för att jag behöver flytta honom eller så.

Här ser ni plutten i hans nya gåstol han fick av sin morfar igår. Gillas väldigt mycket! Tar sig runt i huset hur lätt som helst :) Så kul att se!

 

Erica

testa drick proteindrinkar för att gå upp i vikt? :) t.ex Gainer Pro från star nutrition.

Carro - Mammaliv & Foto

Det finns ett näringsdryckspulver på apoteket som man kan köpa receptfritt. Man blandar de med mjölk eller vatten det kan man dricka mellan måltiderna eller till måltiderna om man vill gå upp i vikt. Ibland är det ju lättare att dricka än att äta om man vill få i sig mer kalorier.Näringsdrycker är ju annars väldigt dyrt men köper man det där pulvret är det billigare. Finns i olika smaker. Kanske något att testa.

Tina - Mamma till Felicia

guud va fin han är, din Melwin :) vill oxå ha gåstol till Felicia, men kan inte nu när vi har nya golv i exakt alla rum.. tror hon ska få en hoppgunga istället :)hoppas du ska trivas med minipillerna, idag är det dags för mig att testa spiral..

Sylvia

Istället för att bli ledsen och prova storlekar som är för stora så kan du ju vara glad och köpa barnstorlekar. JAG har former, men till och med jag kan ha största (170) på t.ex lindex barnkläder. Det är billigare så det känns ju roligare.

catarina

sv. :/ fast du går ju bara ner, fastän du äter. inte riiktigt samma.

catarina

sv. ok, menade inte som det lät. vet att det inte är så "bara". men jag tycker ju jag är för tjock & du att du är för smal, typ så jag menade. att vi är i lite olika sitsar. fast visst, känslorna kanske är desamma.

catarina

<3

Tina - Mamma till Felicia

om du vill ha ett par jeans som inte är för stora så ska du inte beställa från H&M, för deras storlekar är större än t.ex. vero moda och Gina Tricot. H&M's minsta storlek är väl 26", och dom är typ som en 27-28" på Gina. Gina tricot har jeans med 24" som minsta storlek. litet tips bara :)